Sista riktiga skolveckan!

| Postat i: Allmänt
0
Halloj
 
Det här året har gått så extremt fort. I morgon börjar den sista riktiga skolveckan för mig i mitt amerikanska high school. Det är inte ens en hel vecka heller, då jag på onsdag har late start, så det är halva dagen bara och torsdag missar jag på grund av tennis, vi har regionalt då. 
Jag har så mycket blandade känslor om detta, självklart ska det bli så skönt att sluta skolan, att inte behöva vakna kl 5.30 vajre dag och leva med ett fast schema. Men det betyder också att mitt år här i USA verkligen börjar ta slut, jag gillar verkligen min skola här, det är där jag har alla mina kompisar och det är där jag har kul och skrattar varje dag, skolan är lite som ett andra hem för man spenderar så himla mycket tid där.
 
 
Haha mitt bloggande är ju det sämsta, det här året har i alla fall fått mig att inse att jag aldrig kommer bli en bra bloggerska! Det är verkligen svårt att hitta tid, jag är i skolan varje dag, efter det åker jag hem och är hemma i ca en timme då jag äter lite mellis och gör lite läxor, efter det har jag tennis i 1.5-2 timmar, sen är det middag och sen är dagen i princip slut. Det låter ju inte så himla kul kanske, men det är det. Tennisen är det bästa här, jag älskar mitt lag och träningarna är alltid kul, även om jag nästan dör av värmeslag pga att det varit runt 30 grader den här veckan. 
 
Oklart inlägg, men ha det så bra och till alla mina kompisar som tar studenten snart, jag önskar så att jag var med er den här tiden i skolan osv, NI ÄR BÄST! 
 
Och Grattis till min bästaste felicia på födelsedagen!!!! LOVE U LONGTIME <333333
   
Hittills till Sista riktiga skolveckan!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: