Happy days

| Postat i: Allmänt
0
Jag insåg idag hur mycket jag kommer sakna det här stället och människorna. Även om det ska bli skönt att komma tillbaka till Sverige snart så är det här mitt andra hem och jag har byggt upp ett helt liv här. 
I skolan idag försökte jag njuta lite extra av allt, the pledge of allegiance, to cross mellan campus, att ha en kort lunchrast och lektionerna med alla härliga människor! 

Efter skolan hade vi fotografering för tennisen, vilket tog lång tid eftersom alla skulle ta massa bilder! När jag kom hem ringde Jessi mig och frågade om jag ville följa med henne, Nick och några andra på killarnas lacross game! Så himla kul!!! Matchen idag var för att hedra Luke, det är en freshmen i min skola som tog livet av sig i början av året, han sköt sig själv. Så hemskt! I alla fall så hade många människor på sig orangea kläder och laget hade orangea matchkläder, då det var Lukes favoritfärg! Hand föräldrar och bror var även där för att prata! Min kompis José som är en utbytesstudent från Mexiko bodde i den familjen när Luke tog livet av sig... Nu bor han dock hos en annan familj på grund av det som hände! 

I morgon har vi regionals med tennisen, en turnering som beslutar om vi får spela states eller inte! 

Jag och Pooja

Jag och Kelsey

Idara, jag och Danielle! Lena och jag 

Tia och Danielle 


Brittany och Sydney

CaylaaaaJESSSIII

GladaHittills till Happy days

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: