Hawaii och DC!

| Postat i: Allmänt
0
Hej allihopa! 
Nu har jag insett hur lite tid jag har kvar här, 99 dagar! Skolan slutar om 1 månad och tills dess händer mycket! 
Jag har prom i början av maj och idag köpte jag äntligen min prom dress, men den får ni se senare men jag är jättenöjd!

Sedan sist har jag varit på Hawaii i en vecka och i DC i en vecka! 
Veckan på Hawaii var nog den bästa veckan i mitt liv. Vi gjorde så himla mycket saker och jag lärde känna världens bästa människor. Det var så skönt att äntligen få umgås med framförallt svenskar, ååh vad jag saknar svenska människor! Den absolut bästa dagen var första dagen då vi på förmiddagen åkte runt på en katamaran då vi lyssnade på musik, och bara hade det underbart! Senare på dagen surfade vi också, det var kul men jävligt jobbigt att paddla ut i vattnet, haha jag vet inte hur många gånger instruktörerna hämtade upp mig! 

Jag och Alice på katamaranen! 

I DC var jag på spring break med min familj och Erwins kompis var också med oss! Vi bilade dit förra fredagen, det var typ 11 timmar i bilen, men det var bättre än förväntan, jag sov mest haha! Vi bodde på ett superfint hotell, på 29 våningen så vi såg ut över hela staden! På dagarna var vi på museum, jag såg vita huset och massa monument! Vädret var också på topp för de mesta, jag älskade verkligen Washington DC och det var underbart att få komma till en storstad igen! 

Imorgon början skolan igen, jag börjar bli ganska trött på skolan och ganska klar där... Men det är inte långt kvar som tur är! 
Juste, jag blev Student Of The Month förra månaden, haha och jag fick det för matten också... Trodde aldrig jag skulle få bra betyg i matte... 

Varje dag efter skolan har jag tennis practice, och i alla fall två gånger i veckan har vi match! Jag har vunnit båda matcherna jag spelat här så jag är glaaaaad! 
Jag och Lina från tennisen! 


Jag, Tia och Danielle! 

Om tre månader kommer jag hem, saknar er jättemycket!!!! 

PUSS