100 dagar

| Postat i: I USA
1
Hej alla fina! 
Nu har jag varit här i 100 dagar!!!! Helt sjukt hur fort tiden har gått, jag älskar det här och jag har börjar märka att engelskan rullar på otroligt bra. Jag tänker nog mer på engelska än svenska just nu! 
Jag har inte skrivit här på väldigt länge och det beror helt enkelt på att jag inte velat prioritera det! På senaste tiden har jag i alla fall börjat spela tennis varje lördag i en grupp med tjejer från skolans tennis team. De är hur bra som helst, men det är ändå så kul att spela med dem! Tjejena är hur härliga som helst och i fredags bjöd de med mig till Airtime för team bonding. Det är ett ställe fullt av studsmattor, vi åkte dig dirrekt efter skolan och efteråt åkte vi till en restaurang för att äta middag! Just nu satsar jag på att komma med i skolans varsity lag för våren, skulle vara så kul! Annars då? Förra veckan åkte jag och de andra utbytesstudenterna till ett collage med en av skolans counselors, där träffade jag i alla fall en svensk kvinna som jobbar där och det var så konstigt att prata svenska! Hon var i alla fall jättetrevlig och hon bor också i grand Blanc med sin familj så jag kommer nog träffa henne igen! 
Hittade en poster about sweden, haha den här bilden tog Sophie på mig! Min sista hour varje dag är gym, så typ som idrott! Det är bara tjejer och det är så kul, min lärare är hur skön som helst och varje fredag så tar någon alltid med snacks, så förra fredagen tog Kelsey med caramel apples och det var så gott! 


Denna veckan är det bara tre dagars skola, idag, i morgon och halva onsdag. Detta är på grund av thanksgiving som är på torsdag. Är så taggad på att uppleva thanksgiving här! 

Btw så var det massa snö här förra veckan! 

Jag ska verkligen försöka uppdatera här oftare, lovaaaar! 
Saknar er alla där hemma och jag hoppas ni har det super och att skolan inte är allt för jobbig men snart är det jullov! Btw, om någon skulle få för sig att viljaskicka brev eller så, så kan man alltid göra det hahah! Det är bara att fråga om adressen😘 

Puss och kram!!!!