USA

| Postat i: Innan USA
1
 
 

Jag heter Emelie och är 17 år, jag bor på Lidingö och går andra året på gymnasiet! Sommaren 2014 beger jag mig till USA där jag ska vara utbytesstudent i ett år, bo i värdfamilj, gå på high school och massa mer som jag ser fram emot! Är så taggad, men ändå ganska nervös såklart!!! Jag kommer uppdatera här lite då och då, dels för att jag ska kunna gå tillbaka och se hur mina förberedelser, förväntningar och tankar varit innan och under året men också för att vänner och familj och självklart blivande utbytestudenter ska kunna följa mig när jag är i USA! :)

 

Äntligen börjar allt bli mer verkligt med tankte på att jag fått min placering: delstat och värdfamilj. Jag har blivit placerad i Michigan!!! Jag kommer skriva mer om detta i ett senare inägg, tänkte bara att jag skulle göra ett första inlägg för att komma igång lite!

 

 
Hittills till USA


Ida Björnfot

Hej! Jag ska också till USA i höst och undrar om du skulle vilja göra ett länkbyte? :) Är förresten såå avundsjuk att du redan fått värdfamilj, vill också veta vart jag ska!! :)


URL: http://www.idaintheus.wordpress.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: