Flygresan!

| Postat i: Allmänt
0
Min flygresa blev inte riktigt som den skulle ha varit. 
Det var en lång dag som startade kl 3 på natten, vi åkte ut till Arlanda och där sa jag hejdå till min familj vilket var så jobbigt!
Jag mellanlandade i Amsterdam, väl där skulle jag skriva ut mitt boardingkort vid gaten. När jag kom fram till disken sa hon som jobbade där att jag inte skulle få åka med planet till Detroit pga att det var överbokat, så även om allt var bokat och klart så fick jag inte plats!

Jag fick sätta mig o vänta på att få en ny biljett och efter en liten stund kom det en tysk kille som inte heller fick åka med planet! 
Vi fick nya biljetter, där jag skulle åka till Minneapolis (vet inte ens var i USA det ligger haha) och sen till Detroit! Vi hade sällskap till Minneapolis och väl där åkte vi åt olika håll, det var skönt att jag slapp resa hela vägen ensam!

Hela min resa blev åtta timmar längre än planerat så jag var väldigt trött när jag kom fram! 

Väl på flygplatsen i Detroit var min värdfamilj och hämtade mig! De är jättesnälla och trevliga! Vi åkte hem och väl hemma somnade jag som en stock efter att ha rest i 20 timmar! 

Det blev en lång dag men även fast min resa ändrades så gick allt bra med bagage och sånt så jag ser det inte som en superdålig upplevelse som tur är!
PUUSSS

Här var jag väldigt nervös och glad och ledsen på Arlanda 

Mina älskade syskon! 


Mamma och pappa!💗


Min underbara familj!💗

Väntade på planet i Minneapolis 

Äntligen framme i Michigan! 
Hittills till Flygresan!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: