Happy days

| Postat i: Allmänt
0
Jag insåg idag hur mycket jag kommer sakna det här stället och människorna. Även om det ska bli skönt att komma tillbaka till Sverige snart så är det här mitt andra hem och jag har byggt upp ett helt liv här. 
I skolan idag försökte jag njuta lite extra av allt, the pledge of allegiance, to cross mellan campus, att ha en kort lunchrast och lektionerna med alla härliga människor! 

Efter skolan hade vi fotografering för tennisen, vilket tog lång tid eftersom alla skulle ta massa bilder! När jag kom hem ringde Jessi mig och frågade om jag ville följa med henne, Nick och några andra på killarnas lacross game! Så himla kul!!! Matchen idag var för att hedra Luke, det är en freshmen i min skola som tog livet av sig i början av året, han sköt sig själv. Så hemskt! I alla fall så hade många människor på sig orangea kläder och laget hade orangea matchkläder, då det var Lukes favoritfärg! Hand föräldrar och bror var även där för att prata! Min kompis José som är en utbytesstudent från Mexiko bodde i den familjen när Luke tog livet av sig... Nu bor han dock hos en annan familj på grund av det som hände! 

I morgon har vi regionals med tennisen, en turnering som beslutar om vi får spela states eller inte! 

Jag och Pooja

Jag och Kelsey

Idara, jag och Danielle! Lena och jag 

Tia och Danielle 


Brittany och Sydney

CaylaaaaJESSSIII

Glada
Sista riktiga skolveckan!

| Postat i: Allmänt
0
Halloj
 
Det här året har gått så extremt fort. I morgon börjar den sista riktiga skolveckan för mig i mitt amerikanska high school. Det är inte ens en hel vecka heller, då jag på onsdag har late start, så det är halva dagen bara och torsdag missar jag på grund av tennis, vi har regionalt då. 
Jag har så mycket blandade känslor om detta, självklart ska det bli så skönt att sluta skolan, att inte behöva vakna kl 5.30 vajre dag och leva med ett fast schema. Men det betyder också att mitt år här i USA verkligen börjar ta slut, jag gillar verkligen min skola här, det är där jag har alla mina kompisar och det är där jag har kul och skrattar varje dag, skolan är lite som ett andra hem för man spenderar så himla mycket tid där.
 
 
Haha mitt bloggande är ju det sämsta, det här året har i alla fall fått mig att inse att jag aldrig kommer bli en bra bloggerska! Det är verkligen svårt att hitta tid, jag är i skolan varje dag, efter det åker jag hem och är hemma i ca en timme då jag äter lite mellis och gör lite läxor, efter det har jag tennis i 1.5-2 timmar, sen är det middag och sen är dagen i princip slut. Det låter ju inte så himla kul kanske, men det är det. Tennisen är det bästa här, jag älskar mitt lag och träningarna är alltid kul, även om jag nästan dör av värmeslag pga att det varit runt 30 grader den här veckan. 
 
Oklart inlägg, men ha det så bra och till alla mina kompisar som tar studenten snart, jag önskar så att jag var med er den här tiden i skolan osv, NI ÄR BÄST! 
 
Och Grattis till min bästaste felicia på födelsedagen!!!! LOVE U LONGTIME <333333