USA is treating me well

| Postat i: I USA
0
SVERIGEEEEE! Hoppas alla har det så bra och inte dör av kylan (det gör nästan jag)! 

Jag känner på mig att våren kommer gå så himla fort! Här är lite saker som jag ser fram emot! :)))  

HAWAII, den 21 mars åker jag till Hawaii med YFU, jag ska vara där i en vecka! Ska bli så skönt att komma till varmare breddgrader och slippa snö och kyla! 🌴☀️ 

WASHINGTON DC, veckan efter jag kommer hem från Hawaii har vi spring break och då ska min familj till huvudstaden i en vecka! Ska bli kul att se mer av USA och äntligen komma till en stor stad! Målet med den resan är garanterat att ta en bild framför the white house! 

ROAD TRIP, när vi slutar skolan till sommaren så ska vi åka på road trip i USA, jag är inte helt säker på vart i USA vi ska åka men vi ska i alla fall campa och åka runt i nästan 4 veckor! Så då kommer jag få se ännu mer av USA! Detta är då anledningen till att jag kommer hem så sent, men Jag ser verkligen fram emot detta! 

Mellan allt detta så börjar även tennis season, jag hoppas på en helg till Chicago och så förstås  GRADUATION i maj! För alla seniors så slutar skolan den 15 maj med exams och sen är Graduation lite mer än en vecka senare! Juste, min familj här ska bygga en pool som blir klar i slutet av maj eller början av juni så då vet jag exakt hur jag ska spendera mina dagar här haha! 

Även om det är jättejobbigt att vara ifrån alla där hemma och allt inte är perfekt här hela tiden så får Jag vara med om så mycket saker här som Jag aldrig kommer glömma och som gör mig till en så mycket starkare människa! 


Världens bästa Jessi!!!! Älskar att jag, Jessi och Sophie är så bra kompisar och att de bor i Tyskland så vi kan hälsa på varandra oftaaaaa! Vet inte vad jag skulle göra utan dem här! <3333


Puuuussen 
Hittills till USA is treating me well

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: