Snow day!

| Postat i: Allmänt
2
Hej Sverige! 
Här i Grand Blanc är det extremt kallt, nästan 30 minusgrader! Det som är bra med det är att skolan är inställt, så idag och förhoppningsvis är vi lediga. 
Idag ska jag gå på bio med Cayla tror jag och vi ska nog också gå och fixa naglarna! På lördag är det nämligen snowcoming, det är som homecoming men istället är det tjejerna som bjuder ut killarna! Jag frågade en kille som heter Aaron och han sa ja så det ska bli kul, jag kan lägga upp en bild på skylten senare men har inte de bilderna nu! 
Vi ska gå i en stor grupp, först ska vi ta bilder någonstans sen ut och äta och sen till dansen. Efter dansen har vi beställt en party bus så då ska vi åka runt på den efteråt så det blir nog jättekul! 

Igår fick jag paket från Sverige med godis, Gud vad jag saknat svenskt godis och det var perfekt tajming då jag varit i USA i 6 månader igår. Så sjukt att jag varit här i ett halvår, tiden går så fort och kan tänka mig att våren kommer gå mint lika fort!

Nu ska jag gå upp och äta frukost, ha en toppendag allihopa! 
PUSSS 
Hittills till Snow day!


Pappa

Snow day - hahaha! Vilken lyx!!!

Viktoria

Svenskt godis är ju verkligen det man saknar när man bor utomlands.. Så himla gott! Skulle typ göra vad som helst för en påse lösgodis just nu.


URL: http://accordingtoviktoria.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: