LÅNG HELG

| Postat i: I USA
2
Hej där! 
 
Hoppas ni alla har en bra början på ert sportlov, önskar att vi har lov här också men så är då inte fallet. Däremot har inte den här veckan varit så farlig då vi bara hade två skoldagar. I måndags var vi lediga på grund av Presidents day, sen var det skola i tisdags och onsdags, som ni vet hade jag snow day i torsdags på grund av kylan, även i fredags ringde de från skolan och sa att den var inställd så det är nästan som lov ju haha. 
 
Igår var jag och Cayla och fixade naglarna till snowcoming/sadies som är ikväll, så nu är mina naglar finare än vad de någonsin varit! så vad händer idag då? Snart kommer Caylas kompis Madeline över så ska vi alla fixa oss tillsammans, vi måste även åka och hämta en blomma som jag ska ge till Aaron som är min date. Vid 4-tiden ska vi till Cams hus för att ta bilder och sen ska vi åka runt på en party bus och sen äta middag på en restaurang, sadies börjar klockan 8 så vi ska va där ett tag och sen åka runt på the party bus ett tag till efteråt.
 
Ni får se bilder en anna dag :)) 
 
Ha det bäst på resor och allt annat ni gör, 
PUSS 
 
 
Dett afick jag på valentines day av min mamma här! 
 
 
 
På valentines day körde vi även ner i diket och bilen fastnade, haha jag och min värdpappa skrattade så mycket och Cayla var så rädd! 
 
 
 
 
Hittills till LÅNG HELG


Elsa maaalmer

Så kul att läsa EM, om allt!! Heh blogga mer å ha de bäst, ses i sommar 😘😘😘

elvira

uppdatera? :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: