LÅNG HELG

| Postat i: I USA
2
Hej där! 
 
Hoppas ni alla har en bra början på ert sportlov, önskar att vi har lov här också men så är då inte fallet. Däremot har inte den här veckan varit så farlig då vi bara hade två skoldagar. I måndags var vi lediga på grund av Presidents day, sen var det skola i tisdags och onsdags, som ni vet hade jag snow day i torsdags på grund av kylan, även i fredags ringde de från skolan och sa att den var inställd så det är nästan som lov ju haha. 
 
Igår var jag och Cayla och fixade naglarna till snowcoming/sadies som är ikväll, så nu är mina naglar finare än vad de någonsin varit! så vad händer idag då? Snart kommer Caylas kompis Madeline över så ska vi alla fixa oss tillsammans, vi måste även åka och hämta en blomma som jag ska ge till Aaron som är min date. Vid 4-tiden ska vi till Cams hus för att ta bilder och sen ska vi åka runt på en party bus och sen äta middag på en restaurang, sadies börjar klockan 8 så vi ska va där ett tag och sen åka runt på the party bus ett tag till efteråt.
 
Ni får se bilder en anna dag :)) 
 
Ha det bäst på resor och allt annat ni gör, 
PUSS 
 
 
Dett afick jag på valentines day av min mamma här! 
 
 
 
På valentines day körde vi även ner i diket och bilen fastnade, haha jag och min värdpappa skrattade så mycket och Cayla var så rädd! 
 
 
 
 

Snow day!

| Postat i: Allmänt
2
Hej Sverige! 
Här i Grand Blanc är det extremt kallt, nästan 30 minusgrader! Det som är bra med det är att skolan är inställt, så idag och förhoppningsvis är vi lediga. 
Idag ska jag gå på bio med Cayla tror jag och vi ska nog också gå och fixa naglarna! På lördag är det nämligen snowcoming, det är som homecoming men istället är det tjejerna som bjuder ut killarna! Jag frågade en kille som heter Aaron och han sa ja så det ska bli kul, jag kan lägga upp en bild på skylten senare men har inte de bilderna nu! 
Vi ska gå i en stor grupp, först ska vi ta bilder någonstans sen ut och äta och sen till dansen. Efter dansen har vi beställt en party bus så då ska vi åka runt på den efteråt så det blir nog jättekul! 

Igår fick jag paket från Sverige med godis, Gud vad jag saknat svenskt godis och det var perfekt tajming då jag varit i USA i 6 månader igår. Så sjukt att jag varit här i ett halvår, tiden går så fort och kan tänka mig att våren kommer gå mint lika fort!

Nu ska jag gå upp och äta frukost, ha en toppendag allihopa! 
PUSSS 

USA is treating me well

| Postat i: I USA
0
SVERIGEEEEE! Hoppas alla har det så bra och inte dör av kylan (det gör nästan jag)! 

Jag känner på mig att våren kommer gå så himla fort! Här är lite saker som jag ser fram emot! :)))  

HAWAII, den 21 mars åker jag till Hawaii med YFU, jag ska vara där i en vecka! Ska bli så skönt att komma till varmare breddgrader och slippa snö och kyla! 🌴☀️ 

WASHINGTON DC, veckan efter jag kommer hem från Hawaii har vi spring break och då ska min familj till huvudstaden i en vecka! Ska bli kul att se mer av USA och äntligen komma till en stor stad! Målet med den resan är garanterat att ta en bild framför the white house! 

ROAD TRIP, när vi slutar skolan till sommaren så ska vi åka på road trip i USA, jag är inte helt säker på vart i USA vi ska åka men vi ska i alla fall campa och åka runt i nästan 4 veckor! Så då kommer jag få se ännu mer av USA! Detta är då anledningen till att jag kommer hem så sent, men Jag ser verkligen fram emot detta! 

Mellan allt detta så börjar även tennis season, jag hoppas på en helg till Chicago och så förstås  GRADUATION i maj! För alla seniors så slutar skolan den 15 maj med exams och sen är Graduation lite mer än en vecka senare! Juste, min familj här ska bygga en pool som blir klar i slutet av maj eller början av juni så då vet jag exakt hur jag ska spendera mina dagar här haha! 

Även om det är jättejobbigt att vara ifrån alla där hemma och allt inte är perfekt här hela tiden så får Jag vara med om så mycket saker här som Jag aldrig kommer glömma och som gör mig till en så mycket starkare människa! 


Världens bästa Jessi!!!! Älskar att jag, Jessi och Sophie är så bra kompisar och att de bor i Tyskland så vi kan hälsa på varandra oftaaaaa! Vet inte vad jag skulle göra utan dem här! <3333


Puuuussen