YFU orientation

| Postat i: I USA
1
Nu ligger jag äntligen i min säng efter många timmars matteplugg och en riktigt bra helg! 
Den här helgen var jag på YFU orientation, vilket innebär att vi utbytesstudenter inom ett visst område träffas med YFU volontärer och diskuterar olika frågor och lär känna varrandra.  
Så i lördags morse kom Jenna som är min area rep och hämtade mig tillsammans med Sophie och Jessi, sen åkte vi och hämtade upp Lea från Tyskland som bor en bit härifrån. Det var första gången jag träffade Jenna och hon vad jättegullig och Lea också! 

Det var så kul att träffa alla andra, hälften av alla kom från Tyskland, sen var det några från danmark, norge, kina, japan, chile, mexiko, estland och jag var ensam från Sverige. Alla var jätteroliga och jag har lärt känna många som jag vill träffa igen. Som tur är så kommer jag det också, då vi ska ha orientation igen i januari! :)) 

 Hela gänget, haha stelt foto.


Söta Lena från Tyskland! 


Vi skrev brev till oss själva om hur den första månaden varit, vi ska få tillbaka dem i april! 

När jag kom hem idag så åkte jag och Mary till en klädbutik där jag köpte lite olika saker, två par jeans, tröjor, pyamas och smycken till homecoming som är nästa helg! Sen åkte vi vidare till Walmart för att handla, jag fick med mig lite småsaker som jag behövde, det bästa är att sakerna är så billiga här haha! 
Titta vad jag hittade på Walmart! 

Nu har jag gjort alla mina algebra läxor (förutom en som jag inte fattar) som jag missat och vissa saker är så svåra men som tur är så är min värdpappa bra på matte så jag ringde honom och fick hjälp då han är på jobbresa!
 
Juste, i veckan nu så är det Spirit week som innebär att det är olika teman varje dag ska man ska följa, så i morgon är det College T-shirt day, då ska man ha på sig en tröja med sitt favorit college football team! 


Jag ser verkligen fram emot den här veckan, på fredag är det half day på grund av att det är homecoming game på kvällen och innan det så är det parad genom stan. Sen på lördag är det äntligen homecoming wiiieeee och på söndag vill jag sova ut då jag inte alls sovit mycket den här helgen och under veckan så blir det inte så myckket sömn!
Jag måste bli bättre på att blogga här men jag vet inte vad jag ska skriva lixom, så om ni vill veta något om skolan, kompisar, familj, you name it, skicka iväg en kommentar med en fråga eller så! 

Fyra veckor har gått sen jag lämnade sverige och jag vill bara säga att jag är så himla tacksam för att ni (mamma och pappa) låter mig göra detta och allt annat ni gör för mig, ni är bäst! 
 
Ha det hur bra som helst! 
PUUSSS
 
 
Hittills till YFU orientation


Daniel Edgren

Hej Emelie! Jag undrar om det är någon spelar ett instrument i din värdfamilj?

Ha det bäst.

Daniel

Svar: Hej Daniel! :)
Nej det är det inte! Hoppas allt är bra med dig!
Emelie
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: