Tre veckor

| Postat i: I USA
1
Hej alla!!!
Stormen i fredags kväll resulterade i att fyra träd och massa grenar fallit ner i trädgården här. Så när jag vaknat och ätit frukost så gick jag ut för att hjälpa till att få bort alla grenar och städa upp! Självklart trillade jag i leran och mina converse blev bruna och äckliga haha typiskt mig! 

Efter vi var klara ute åkte vi till en italiensk restaurang för lunch och jag åt en god pasta med tomater och sånt gott!
Klockan 6 hade vi bokat in en fotografering till mig för yearbooken och senior pictures så Mary fixade mitt hår och sminkade mig, det blev väldigt bra! Fotograferingen gick bra och det var så kul! 

Nu har jag förresten varit här i tre veckor och jag har inte pratat med min familj eller mina kompisar på hela den här tiden förutom på sms lite då o då! Jag som ringer mamma säkert fem gånger dagligen och bara för att säga hej i vanliga fall och Alicia och Felicia hela tiden så det är väldigt svårt men samtidigt vill jag inte riskera att få hemlängtan nu i början så jag ska nog vänta lite till!

Saknar er så mycket men jag är så glad att jag trivs i min familj här! 
PUSSS

Älska Kardashians 


Hittills till Tre veckor


Pappa

Vad bra att vi kom överens om att du skulle fotografera dig - och att det blev lika kul som du hoppades!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: