My day!

| Postat i: I USA
2
Alltså, vilken bra dag!!! 
Här kommer lite bilder och text som får beskriva min dag:

 

Inner class Games var så kul, vi satt på lektarn som var för seniors! Så freshmans satt för sig, sophomores för sig, juniors för sig och seniors för sig. De olika årskurserna hade olika färger, så vi seniors var svarta! Det är så kul för alla är involverade, lärarna är med och spelar till och med! 
Efter inner class Games så mötte jag och Jessi upp Brittan! Vi åt lunch på något mexikansk ställe, väldigt gott! 
Hahah sen så fick de testa djungelvrål vilket var så kul, hahah deras miner var oslagbara! 


Efter det så skulle vi hitta Brittans bil som hennes bror parkerat, tror vi letade efter bilen i 20 minuter och hittade den tillslut! 
Vi fixade naglarna vilket tog typ 3 timmar, vi mötte nämligen upp Brittans syster och två kompisar så vi fick vänta ett bra tag. Han som gjorde mina naglar var så gullig! Han var kines och trodde att jag kom från England på grund min accent (det borde du gilla pappa) och att jag såg kinesisk ut hahah! 
När vi gick ut från stället så blev jag stucken av en geting, det blev rött och svullet på direkten så vi gick in till nagelstället igen så fick jag någon kinesisk vätska på det! 


Sen var det dags för the homecoming game, det var väldigt kul med alla som hejade och vi stog längst ner i the student section så det var kul men blev lite halvtråkigt mot slutet, så jag och Paige gick ner från lektarn och mötte upp hennes pojkvänn Ben och pratade med honom. När matchen var slut skjutsade de hem mig, väl hemma har jag pratat lite med mina värdföräldrar som jag gillar så mycket och nu ska jag sova för att vara pigg i morgon! 

Puss på er!!! 
Hittills till My day!


Pappa

Keep up the good accent! Och fortsätt ha kul i helgen! <3

Aliiciaa

åååh empaan!!! din blogg e ju azzum! när jag läser den känns mitt liv så tråkigt. Sitter just nu på jobbet deprimerad och avundsjuk. Det spöregnar ute och jag har tusentals läxböcker framför mig. Jag är så stolt att du hoppade upp en mattekurs, det kan jag säga dig att det ska jag inte göra. Jag ska nog ta o flytta ner en istället. Jag håller förövrigt med din padre: keep up the good accent din lilla kines ;) hahah trodde aldrig nån skulle säga att du såg kinesisk ut, men tydligen händer allt in the states. pussen och kramen <33333

Svar: HAHAHAH Alajkaaa! Haha du jobbar ju hela tiden, jag ska nog också hoppa ner en mattekurs igen för detta är ju så jävla svårt!
Men eller hur, vet inte om det är positivt eller negativt att se ut som en kines, gissar negativt 😂
Puuusssen <3333
Emelie
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: