First day

| Postat i: Allmänt
2
Hej på er alla! 
 
Nu har jag äntligen lite tid att skriva om min första dag på Grand Blanc High School, jag har inte haft en ledig stund sen i tisdags. 
I alla fall så kom Mary och väkte mig 05:30 i tisdags morse, därefter tog jag den berömda gula skolbussen klockan 06:45 till skolan för att sedan möta upp Elisabeth som är Caylas bästa kompis. Hon hjälpte mig att hitta mitt skåp och klassrum. Hon är supergullig, i alla fall så ringde klockan 07:20 och min första class började. Varje class är runt 58 minuter beroende på om man behöver byta campus eller inte, jag måste göra det två gånger så då får man gå 3 minuter tidigare tror jag det är.  
Klockan 11:05 ringer klockan för lunch, då mötte jag upp en annan av Caylas kompisar som heter Paige, jag åt lunch med henne och några av hennes kompisar så det gick bra som tur var! Jag har ätit lunch med Paige varje dag och hon har bjudit in mig till att göra saker så det är kul, jag var så rädd att jag skulle behöva sitta ensam på lunhen så jag är glad att det löste sig. 
Klockan 14:16 ringer the bell och skolan är slut för dagen, då gick jag i alla fall till den gula skolbussen och åkte hem för att 30 minuter senare åka till min golf practice.
Min skola är så himla stor, nästan 3000 elever och ALLA har rast samtidigt vilket gör att korridorerna är proppade med människor, kan försöka ta ett kort i morgon på hur det ser ut! Än så länge gillar jag min skola här och mina klasser, däremot är min framska så himla enkel och människorna kan inte uttala något rätt lol! Alla är väldigt snälla, men inte jätteintresserade av att jag är utbytesstudent, troligtvis beroende på att det är så vanligt med utbytesstudenter på skolan! Jag har redan fått matteläxa 


Jag har golf practise varje dag måndag till torsdag efter skolan och idag hade vi en match då vi spelade mot en annan skola. På tisdag och tordag har vi en match, då får vi gå ifrån skolan efter 5th hour och sen ett tournament på fredag då vi får skippa hela skoldagen! 

Varje dag i tidningen här så står det om sporterna och här står det om mitt golflag. Bra stavning på mitt namn! Hahahah måste bara berätta en sak som hände idag!!!! På min 3rd hour som är engelska så ställde sig alla upp bara sådär och la handen på hjärtat, stog mot den amerikanska flaggan och alla sa en typ av ramsa och jag fattade nadaaaaa! Så på lunchen frågade jag Paige och hon började skratta så mycket, så tydligen gör de detta varje dag under 3rd hour och kallas The Pledge of Allegiance och som jag förstår det så gör man detta som en amerikansk medborgare för att hedra landet eller något sådant. Måste kolla upp varför man gör det haha!
 
Nu måste jag verkligen sova, puussss 


Pumpkin, katten gillar mig väldigt mycket och ger mig en puss 

 
 
 
 
 
 
 
Hittills till First day


Pappa

Awesome, Ms Munson! Härlig början du fått.

Elsa

Åhh! Vad jag saknar dig Emelie!❤️✨😘😄💕
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: