Lite uppdatering

| Postat i: I USA
3
Idag har jag två test, i Franska och engelska! Franskan är väldigt enkel men man måste kunna om kultur o massa skit som är onödigt så det kan jag inte vilket kan trycka ner mitt betyg! Engelskan är ganska enkel också, det handlar om Literary terms, jag ska helt enkelt kunna massa terms och lite sånt! 
Igår berättade min engelskalärare som för övrigt är så himla bra att jag är hennes enda elev som har 100% i ämnet. Jag har fått alla rätt på uppgifter och sånt så jag är glad! Idag har jag också golfmatch vilket gör att jag missar min 6th hour som är gym! I morgon har jag tournament. Det är så jobbigt, med tanke på att det är samma schema varje dag med alla ämnen, så suger det att missa en hel dag. Så när jag har tournament en heldag så missar man sjukt mycket och måste då göra upp allt man missar! Det är inte som i hersby att om jag missar en lektion så spelar det ingen roll! Lärarna bryr sig inte heller om att man har 1000 andra saker att göra och de tänker inte alls på elevernas "bästa" lika mycket som i Sverige!

Jag har ju inte berättat om mina lärare osv, ska försöka göra det snart! 
Ha det gott!
Puusss 

Jag har världens bästa familj!

| Postat i: I USA
4
Idag när jag kom hem från skolan möttes jag av en underbar överraskning! Anna hade skickat ett brev till mig och nu är det äntligen här, jag saknar dig så himla mycket Anna! Det är svårt att vara utan dig här, du är en person som jag alltid haft hos mig, alltid kunnat prata med och alltid varit min bästa vän även om vi bråkar lite för mycket ibland haha! Samma sak med resten av familjen, vi är och har alltid varit väldigt nära, gjort mycket tillsammans, pratat och skrattat! Det saknar jag verkligen, våra middagar då det väldigt sällan är tyst och vi är väldigt öppna och skrattar och pratar om allt möjligt!   

Men jag tror faktiskt att detta året kommer göra oss mer tighta inom familjen, ni har alltid varit bäst, men jag har nog inte förstått hur mycket ni gjort för mig, hur mycket ni betyder och hur viktiga ni är! Under de här veckorna har jag upptäkt hur mycket jag uppskattar min familj i Sverige, jag älskar er så himla mycket, ni är bäst!  
Här är lite bilder på er, min familj! 
Puss på er! 

Världens bästa 
Världens bästa mamma och pappa
Världens bästa
Världens bästa
Världens bästa 
Världens bästa 
5k

| Postat i: I USA
0
Heeeeej! 
Igår var planen att hela familjen skulle delta i ett lopp på 5 km. Mary skulle springa och vi andra skulle gå, men sen slutade det med att bara jag och Mary åkte dit och att jag sprang! Jag trodde inte att jag skulle kunna springa 5 km då jag inte sprungit sen i somras nästan, men I did it! Det var inte så jobbigt som jag trott men mitt ansikte var självklart rött som en tomat, fast rödare efteråt! När vi kom hem gjorde jag mina läxor, kollade på ProjectRunaway, åkte till Target, åt middag, kollade på mer tv och sov! Så ja det var en väldigt slapp dag, jag somnade i soffan klockan 6 så jag var trött haha!

Nu är jag på väg till skolan, ny vecka med flera tests, homework, golfträningar och matcher! 
Hoppas ni haft en bra helg Sverige! 
PUSSS