Vilken bra lördag

| Postat i: I USA
0

Hoppas ni har haft en underbar lördag allihopa, det har i alla fall jag haft! Jag har massa bilder från dagen men blogg.se appen suger så det funkar inte att ladda upp, får göra det från datorn i morgon istället! :)) 

Dagen började kl 9 då Erwin kom och väckte mig, kl 10 kom Jenna som är min kontaktperson, Jessi och Sophie och hämtade mig för att åka till ett pumpkin/Apple/mice corn ställe! 
Där fanns en liten affär där de sålde donuts, varm choklad, apple cider caramel apples och massa sånt! The hot apple cider var så god och the caramel apple med! 
Tanken var att vi skulle åka med en vagn för att plocka pumpor och gå genom majsfält men pga att det var så kallt så åkte vi hem istället! 

Jag och Jessi åkte med hem till Sophie där vi kollade på film och pratade och skrattade, är så glad att jag har lärt känna dem! Sen åkte jag med hem till Jessi och åt middag där och jag kan härmed meddela att jag sett det coolaste husdjuret! Sara som är Jessis syster har en igelkott, så roligt! Jag trodde det var en hamster eller ett marsvin när jag såg buren så när sara tog ut igelkotten blev jag så chockad! Nu kan jag bocka av klappa en igelkott från min bucketlist, inte för att jag har en bucketlist men ändå! 


Kvällen spenderade vi at the movies med Jessis värdbror och hans kompisar. Vi såg Annabell som är en skräckfilm... Alla ni som känner mig vet att jag inte klarar av sånna filmer så jag vet ärligt talat inte varför jag gick hahah! Sååå läskigt, jag satt och höll i Jessis hand hela filmen och var så rädd! När filmen var slut kom Mary och hämtade mig och väl hemma kollade jag på film med Erwin och nu ska jag sova! 

Jag har alltså haft en väldigt bra dag och jag är så glad att jag är här! I morgon är planen att vi ska åka till ett utomhus mall! 

Puss på er! 
Hittills till Vilken bra lördag

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: