Frankenmuth

| Postat i: Allmänt
2
Igår åkte jag Erwin och Mary till en stad som heter Frankenmuth. Det är en stad som bildades av Tyskar, så alla hus och byggnader ser tyska ut, det hänger tyska flaggor överallt och på skyltar står det välkommen fast på tyska! Det var verkligen jättefint, vi gick i affärer, åt glass, åt på en tysk restaurang där jag åt en hamburgare haha inte så tyskt men men.
Min nya favoritstad här tror jag! 

På vägen hem stannade vi i en affär där de säljer julsaker, det är världens störa julaffär. Snacka om himmelriket för mig som älskar julen, pappa du skulle ha älskat det! Det fanns såååå mycket saker, julgranar, massa jultomtar i alla storlekar och så mycket mer. De hade hyllor med julgranskulor, en hylla/liten avdelning för varje land, så jag hittade pynt med svenska flaggan och en julgranskula där det stog hur vi firar jul i Sverige! Tror det tog oss två timmar att gå igenom hela affären! 

Gårdagen var underbar, jag hade så himla kul och är så glad att min familj här tar med mig på så mycket saker! Hittills till Frankenmuth


Anna

Åhh vad underbart det låter! :) Du har det ju på topp där ju!! :) är det dina nya byxor?? Älskar dig världens underbaraste!! Du är underbarast!!! Älskar dig så Mycket!! Puss

Pappa

Ja den affären vore något att se! Det ser verkligen ut som Tyskland på bilderna, t o m Bayerns blå-vita färger inlagda på fasaden bakom er där ni sitter på stenen. Och Franken ligger i norra Bayern så det är förstås inte så konstigt. Det var i Franken vi stannade på vägen hem i somras. Har du glutenfritt ströbröd till nästa besök? Då måste du ju testa wienerschnitzel!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: