Frankenmuth

| Postat i: Allmänt
2
Igår åkte jag Erwin och Mary till en stad som heter Frankenmuth. Det är en stad som bildades av Tyskar, så alla hus och byggnader ser tyska ut, det hänger tyska flaggor överallt och på skyltar står det välkommen fast på tyska! Det var verkligen jättefint, vi gick i affärer, åt glass, åt på en tysk restaurang där jag åt en hamburgare haha inte så tyskt men men.
Min nya favoritstad här tror jag! 

På vägen hem stannade vi i en affär där de säljer julsaker, det är världens störa julaffär. Snacka om himmelriket för mig som älskar julen, pappa du skulle ha älskat det! Det fanns såååå mycket saker, julgranar, massa jultomtar i alla storlekar och så mycket mer. De hade hyllor med julgranskulor, en hylla/liten avdelning för varje land, så jag hittade pynt med svenska flaggan och en julgranskula där det stog hur vi firar jul i Sverige! Tror det tog oss två timmar att gå igenom hela affären! 

Gårdagen var underbar, jag hade så himla kul och är så glad att min familj här tar med mig på så mycket saker! 
S'mores

| Postat i: I USA
0
Ikväll kom familjens kompisa Wendy över, vi åt middag och sen gjorde vi en fire och gjorde s'mores! Gud vad gott det var!!! Här kommer lite bilder! 

PUSSS 
Half-day

| Postat i: I USA
1
Idag var det som sagt half day i skolan, under 1st hour var det senior meeting, där fick vi information om graduation, cap and gown och lite sånt haha så tidigt! Efter 3rd hour åkte jag och Jessi hem till mig där vi åt lunch, pratade och bakade peanut and chocolate chip cookies! Resultatet blev väldigt sött, de innehöll iprincip bara peanut butter haha men det blev gott ändå! 
Hösten är här och det är så fina färger! 


Baking
Just nu är det bara jag, Mary och Erwin hemma över helgen, vi beställde pizza till middag och nu har vi just kollat på en film! Perfekt kväll efter en lång vecka!