Tisdagen den 4 november!

| Postat i: I USA
1
Här kommer nu äntligen ett nytt inlägg, jag har inte orkar blogga haha! 
Idag har jag varit i USA i 80 dagar, tiden har gått så otroligt fort. Det känns som jag varit här myyyycket längre! Tiden bara flyger iväg och om lite mer än en månad kommer Cayla!!!!!

I helgen var det äntligen halloween och det firades såklart. I fredags gick jag trick or treating med Erwin, shit vad mycket godis vi fick haha USA alltså! 
I lördags gick jag på ett stort halloween party tillsammans med Jessi, Sophie, Piper, Cassy och Brittany! Det var mycket människor där och jag hade väldigt kul! Efter partyt åkte vi hem till Piper och sov där allihopa! Jag hade en så bra kväll och är så glad att jag gick tillsammans med dem, halloween får 10 av 10 toasters helt klart! 


I söndags var det golf banquet, det är som en avslutning för säsongen! Alla tjejerna från JV och varsity var där med sina familjer, vi åt lunch och en av Coacherna höll som ett tal och pratade om varje spelare och visade massa bilder från säsongen! 
Me and Brittan! 
Idag har vi varit lediga från skolan på grund av election day, så skönt att få sova ut, fast jag sov inte så länge eftersom Erwin kom och väckte mig vid halv 8... Haha! Vid 10 tiden åkte jag och Granny till the movies för att kolla på before I go to sleep, den var så bra! Granny åker tillbaka till Sydafrika på fredag, kommer sakna henne så mycket! 
När vi kom hem så kom Piper och hämtade mig för att åka till Little Joes som är en restaurang för lunch tillsammans med Cassy, Jessi, Sophie, Sandra och två killar som Jag inte kommer ihåg namnen på haha! Jag åt en stoooor sallad, måste ju försöka vara lite nyttig här i alla fall!


Som ni nog förstår så har jag det väldigt bra här, jag träffar fler och fler människor och skolan funkar jättebra! haha jag har A i alla ämnen förutom algebra som jag har B i och det enda ämnet som jag egentligen anstränger mig för är Algebra! Vi skrev en uppsatts i min engelska class och jag fick A, haha trodde aldrig det skulle hända! 

Ha det gööttt i Sverige!!!! Saknar er!!!Hittills till Tisdagen den 4 november!


Matilda

SAKNAR DIG EMELIE!!!!

Svar: Jag saknar dig så mycket!!!!!!!
Emelie
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: