100 dagar

| Postat i: I USA
1
Hej alla fina! 
Nu har jag varit här i 100 dagar!!!! Helt sjukt hur fort tiden har gått, jag älskar det här och jag har börjar märka att engelskan rullar på otroligt bra. Jag tänker nog mer på engelska än svenska just nu! 
Jag har inte skrivit här på väldigt länge och det beror helt enkelt på att jag inte velat prioritera det! På senaste tiden har jag i alla fall börjat spela tennis varje lördag i en grupp med tjejer från skolans tennis team. De är hur bra som helst, men det är ändå så kul att spela med dem! Tjejena är hur härliga som helst och i fredags bjöd de med mig till Airtime för team bonding. Det är ett ställe fullt av studsmattor, vi åkte dig dirrekt efter skolan och efteråt åkte vi till en restaurang för att äta middag! Just nu satsar jag på att komma med i skolans varsity lag för våren, skulle vara så kul! Annars då? Förra veckan åkte jag och de andra utbytesstudenterna till ett collage med en av skolans counselors, där träffade jag i alla fall en svensk kvinna som jobbar där och det var så konstigt att prata svenska! Hon var i alla fall jättetrevlig och hon bor också i grand Blanc med sin familj så jag kommer nog träffa henne igen! 
Hittade en poster about sweden, haha den här bilden tog Sophie på mig! Min sista hour varje dag är gym, så typ som idrott! Det är bara tjejer och det är så kul, min lärare är hur skön som helst och varje fredag så tar någon alltid med snacks, så förra fredagen tog Kelsey med caramel apples och det var så gott! 


Denna veckan är det bara tre dagars skola, idag, i morgon och halva onsdag. Detta är på grund av thanksgiving som är på torsdag. Är så taggad på att uppleva thanksgiving här! 

Btw så var det massa snö här förra veckan! 

Jag ska verkligen försöka uppdatera här oftare, lovaaaar! 
Saknar er alla där hemma och jag hoppas ni har det super och att skolan inte är allt för jobbig men snart är det jullov! Btw, om någon skulle få för sig att viljaskicka brev eller så, så kan man alltid göra det hahah! Det är bara att fråga om adressen😘 

Puss och kram!!!! 

Tisdagen den 4 november!

| Postat i: I USA
1
Här kommer nu äntligen ett nytt inlägg, jag har inte orkar blogga haha! 
Idag har jag varit i USA i 80 dagar, tiden har gått så otroligt fort. Det känns som jag varit här myyyycket längre! Tiden bara flyger iväg och om lite mer än en månad kommer Cayla!!!!!

I helgen var det äntligen halloween och det firades såklart. I fredags gick jag trick or treating med Erwin, shit vad mycket godis vi fick haha USA alltså! 
I lördags gick jag på ett stort halloween party tillsammans med Jessi, Sophie, Piper, Cassy och Brittany! Det var mycket människor där och jag hade väldigt kul! Efter partyt åkte vi hem till Piper och sov där allihopa! Jag hade en så bra kväll och är så glad att jag gick tillsammans med dem, halloween får 10 av 10 toasters helt klart! 


I söndags var det golf banquet, det är som en avslutning för säsongen! Alla tjejerna från JV och varsity var där med sina familjer, vi åt lunch och en av Coacherna höll som ett tal och pratade om varje spelare och visade massa bilder från säsongen! 
Me and Brittan! 
Idag har vi varit lediga från skolan på grund av election day, så skönt att få sova ut, fast jag sov inte så länge eftersom Erwin kom och väckte mig vid halv 8... Haha! Vid 10 tiden åkte jag och Granny till the movies för att kolla på before I go to sleep, den var så bra! Granny åker tillbaka till Sydafrika på fredag, kommer sakna henne så mycket! 
När vi kom hem så kom Piper och hämtade mig för att åka till Little Joes som är en restaurang för lunch tillsammans med Cassy, Jessi, Sophie, Sandra och två killar som Jag inte kommer ihåg namnen på haha! Jag åt en stoooor sallad, måste ju försöka vara lite nyttig här i alla fall!


Som ni nog förstår så har jag det väldigt bra här, jag träffar fler och fler människor och skolan funkar jättebra! haha jag har A i alla ämnen förutom algebra som jag har B i och det enda ämnet som jag egentligen anstränger mig för är Algebra! Vi skrev en uppsatts i min engelska class och jag fick A, haha trodde aldrig det skulle hända! 

Ha det gööttt i Sverige!!!! Saknar er!!!