Placering!

| Postat i: Innan USA
8
Jag skrev ju bara innan att jag blivit placerad i Michigan men nu tänkte jag berätta lite kort om min värdfamilj och staden jag ska bo i!

Jag och min familj hade precis kommit till 
London på sportlovet och satt på ett café för att äta lunch, min pappa kollade sin mail och sa helt plötsligt "Emelie du har fått din familj!" Jag blev jätte förvånad och började skratta och gråta typ, jag var ju inte alls berädd på det eftersom jag trodde att jag skulle få placering mycket senare! Vi kollade på alla uppgifter om familjen och det visade sig att jag blivit placerad i Michigan  i en liten stad som heter Grand Blanc! Jag kollade på området jag ska bo i och det ser jättefint ut, skolan är stor med ett stort campus. Där ska jag i alla fall bo med en pappa som heter Shawn, mamma Mary, syster Cayla och en bror som heter Erwin! Det kunde inte bli mer perfekt känns det som! :))
 
 

Allt detta gör mig väldigt nervös men också så taggad... Jag tänker hela tiden på hur allt kommer bli osv! Men jag har en känsla av att det kommer bli ett bra år! :))
 

USA

| Postat i: Innan USA
1
 
 

Jag heter Emelie och är 17 år, jag bor på Lidingö och går andra året på gymnasiet! Sommaren 2014 beger jag mig till USA där jag ska vara utbytesstudent i ett år, bo i värdfamilj, gå på high school och massa mer som jag ser fram emot! Är så taggad, men ändå ganska nervös såklart!!! Jag kommer uppdatera här lite då och då, dels för att jag ska kunna gå tillbaka och se hur mina förberedelser, förväntningar och tankar varit innan och under året men också för att vänner och familj och självklart blivande utbytestudenter ska kunna följa mig när jag är i USA! :)

 

Äntligen börjar allt bli mer verkligt med tankte på att jag fått min placering: delstat och värdfamilj. Jag har blivit placerad i Michigan!!! Jag kommer skriva mer om detta i ett senare inägg, tänkte bara att jag skulle göra ett första inlägg för att komma igång lite!