Visum+sommarlov

| Postat i: Innan USA
1
Alltså det där med visum var inte så snabbt fixat, hur mycket papper som helst att fylla i och besök på ambassaden. Men nu är det fixat vilket betyder att det inte finns något kvar att fixa inför min avresa, förrutom packning, hur det nu ska gå?! 
Jag har lite halvt panik då jag bara kommer ha 1 vecka på mig att packa och säga hejdå till alla och fixa det sista inför resan, jag kommer vara bortrest hela lovet förrutom sista veckan innan jag åker. Men just nu är jag så taggad och kan inte vänta på att sätta mig på planet den 17 augusti!!!    
 
I går fick jag sommarlov, så skönt och efterlängtat, jag har pluggat så mycket detta året så det behöver jag! Idag ska jag på brunch hos Nora för att fira sommarlovet och sen ska jag på middag hos Becka som fyller 18! 
Juste, i morgon ska jag på förberedelseläger med alla som åker med YFU, så det ska bli kul att få prata med alla andra som också ska åka.
Asså det är så nice med sommar, jag har spenderat de senaste veckorna utan plugg, med mina kompisar, middagar, dagar på stan och pool-häng! Bästa tiden på året, helt klart! 
 
 
 
 
   
 
 
Hittills till Visum+sommarlov


Sofie

Ska vi göra ett länkutbyte??


URL: http://sofiera.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: