YFU-lägret

| Postat i: Innan USA
0
hallådär!
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer än vad jag gör haha för det har inte hänt något nytt angående USA mer än att det är 50 dagr tills jag åker och jag börjar fatta lite halft att jag åker snart! 
Jag var ju på läger med YFU för någon vecka sen vilket var hur kul som helst! Det var ungefär 80 stycken blivande utbytesstudenter som samlades från hela Sverige och det var personer som ska till USA men också till andra länder. Jag delade rum med tre tjejer där en av de ska till Thailand i ett år, cool ändå! 
 
Något som var väldigt skönt var att vi inte hade mobiler på hela helgen så man var tvungen att vara social hela tiden och man hade ju alltid något att prata om eftersom vi alla har något gemensamt! Det gjorde att man lätt lärde känna personerna där och jag blev väldigt nära med några tjejer som också ska till USA! Så kul att man kan bli så nära under bara tre dagar tillsammans!!
Såå vad gjorde vi på lägret då? Jo, vi satt i små-grupper och pratade om vad vi har att vänta oss, kulturchockar och massa sånt. Allt som allt så var lägret givande och jätteroligt!  Lägret gjorde att jag blev mer taggad på att åka och uppleva allt vi pratade om, men samtidigt är jag självklart väääldigt nervös och förstår inte att jag ska åka än hahah! 
Här är två bilder i alla fall, kommer fler senare! :))
 
Jag sitter längst fram  i mitten, brevid Lovisa och Sofie!
Här är ledarna också med på bild! 
 

Visum+sommarlov

| Postat i: Innan USA
1
Alltså det där med visum var inte så snabbt fixat, hur mycket papper som helst att fylla i och besök på ambassaden. Men nu är det fixat vilket betyder att det inte finns något kvar att fixa inför min avresa, förrutom packning, hur det nu ska gå?! 
Jag har lite halvt panik då jag bara kommer ha 1 vecka på mig att packa och säga hejdå till alla och fixa det sista inför resan, jag kommer vara bortrest hela lovet förrutom sista veckan innan jag åker. Men just nu är jag så taggad och kan inte vänta på att sätta mig på planet den 17 augusti!!!    
 
I går fick jag sommarlov, så skönt och efterlängtat, jag har pluggat så mycket detta året så det behöver jag! Idag ska jag på brunch hos Nora för att fira sommarlovet och sen ska jag på middag hos Becka som fyller 18! 
Juste, i morgon ska jag på förberedelseläger med alla som åker med YFU, så det ska bli kul att få prata med alla andra som också ska åka.
Asså det är så nice med sommar, jag har spenderat de senaste veckorna utan plugg, med mina kompisar, middagar, dagar på stan och pool-häng! Bästa tiden på året, helt klart!