3 juli 2014

| Postat i: Allmänt
1
Hej på er! Det är så kul att några få tittar in på min blogg även om jag inte uppdaterar så mycket! :))
 
Mitt sommarlov har varit jättehärligt än så länge, mitt lov började ju med lägret med YFU, men dagen efter så gick jag upp tidigt för att ta flyget till Båstad med Julia, Sandra, Becka och Sara! Vi åkte dit för att överraska Julia som har landställe där, hon hade ingen aning om att vi skulle komma. Så när vi hoppade fram från ett av rummen i huset blev hon livrädd haha! Vi hade det jättebra där, vi var bland annat på stranden, cyklade, var i Torekov och gick runt i den lilla staden! Från Båstad tog jag tåget till Ystad, där jag befinner mig just nu! Jag har varit här i två veckor med min lillasyster Anna, mina favoriter Alicia och Karro var här i några dagar också men de har åkt hem nu. Vi hade några superbra dagar tillsammans, vi låg på stranden, åt mat som vanligt och bah chillaaade! 
 
Nu är det som sagt bara jag och Anna kvar här, jag tar körlektioner varje morgon för att förhoppningsvis kunna ta mitt körkort innan jag åker till USA. I måndags var vi i Lund och hälsade på min älskade mormor!  Annars gör vi inte så mycket, ligger på stranden när det är fint väder, njuter av sommaren och har lite syster-tid helt enkelt!
 
I morgon kommer pappa  hit och sen åker vi till Italien på söndag och är där i två veckor, mamma kommer även dit efter några dagar! Ska bli så skönt med värme och sooool! :))
När jag kommer hem från Italien är det mindre än 1 vecka tills jag åker till St Tropez med mina bästisaaar, ska bli så kul och en perfekt resa innan jag åker till the states!
Åå vad jag älskar sommaren, sol, bad och varma kvällar, helt perfekt!
 
Här är lite bilder från Båstad och de senaste dagarna! :) 
PUSS
 
Jag, Julia och Becka
 
Alicia och Karro
 
Alicia och jag 
 
Agnes och Anna
 
Jag, Julia och Julia
 
Julia, jag, Sara, Sandra och Julia
 
Julia och jag 
 
 
Hittills till 3 juli 2014


Marthina

Hejhej! Jag ska också som utbytesstudent 14/15, länkbyte? :) kram


URL: http://nattstad.se/marthinacelineNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: