Saker att fixa!

| Postat i: Innan USA
0
Nu är jag i Ystad och njuter av den svenska sommaren efter två underbara veckor i Italien!
Igår var vi i Falsterbo hela dagen hos mina släktingar, vi spelade golf, badade och åt sen en god grilmiddag hos pappas moster! :)) Nu på söndag åker jag till St Tropez till Felicia med Alicia, det ska bli så kul, dessutom är mina andra kompisar där samtidigt, kan inte bli bättre helt enkelt! 
 
------------- 
Nu är det mindre än 1 månad kvar tills jag är i USA, om 1 månad kommer jag ha lämnat min familj, mina kompisar och allt i Sverige för 10 månader i USA! HELT SJUKT!!!
Idag var jag och mamma och köpte en rullväska som jag ska ha som handbagage och lite presenter till min värdfamilj. Dessutom började jag skriva lite på min packlista idag. Det var inte det lättaste men sen när jag kommer hem och har hela min gadrob blir det nog lättare att veta vad jag ska ha med mig för kläder och sånt!
 
Jag har några saker jag har kvar att fixa innan jag åker. Listan kommer nog fyllas på lite, men det är det jag kommer på just nu: 
 
- Skriva klart packlista
- Fixa klart presenter
- Köpa adapter
- Köpa svenska bakmått
- Köpa en lite större svensk flagga
- Skriva ut bilder på familj och kompisar
- Köpa svensk godis att ta med 
 
Ha det braaaa, 
PUSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 juli 2014

| Postat i: Allmänt
1
Hej på er! Det är så kul att några få tittar in på min blogg även om jag inte uppdaterar så mycket! :))
 
Mitt sommarlov har varit jättehärligt än så länge, mitt lov började ju med lägret med YFU, men dagen efter så gick jag upp tidigt för att ta flyget till Båstad med Julia, Sandra, Becka och Sara! Vi åkte dit för att överraska Julia som har landställe där, hon hade ingen aning om att vi skulle komma. Så när vi hoppade fram från ett av rummen i huset blev hon livrädd haha! Vi hade det jättebra där, vi var bland annat på stranden, cyklade, var i Torekov och gick runt i den lilla staden! Från Båstad tog jag tåget till Ystad, där jag befinner mig just nu! Jag har varit här i två veckor med min lillasyster Anna, mina favoriter Alicia och Karro var här i några dagar också men de har åkt hem nu. Vi hade några superbra dagar tillsammans, vi låg på stranden, åt mat som vanligt och bah chillaaade! 
 
Nu är det som sagt bara jag och Anna kvar här, jag tar körlektioner varje morgon för att förhoppningsvis kunna ta mitt körkort innan jag åker till USA. I måndags var vi i Lund och hälsade på min älskade mormor!  Annars gör vi inte så mycket, ligger på stranden när det är fint väder, njuter av sommaren och har lite syster-tid helt enkelt!
 
I morgon kommer pappa  hit och sen åker vi till Italien på söndag och är där i två veckor, mamma kommer även dit efter några dagar! Ska bli så skönt med värme och sooool! :))
När jag kommer hem från Italien är det mindre än 1 vecka tills jag åker till St Tropez med mina bästisaaar, ska bli så kul och en perfekt resa innan jag åker till the states!
Åå vad jag älskar sommaren, sol, bad och varma kvällar, helt perfekt!
 
Här är lite bilder från Båstad och de senaste dagarna! :) 
PUSS
 
Jag, Julia och Becka
 
Alicia och Karro
 
Alicia och jag 
 
Agnes och Anna
 
Jag, Julia och Julia
 
Julia, jag, Sara, Sandra och Julia
 
Julia och jag