Golf

| Postat i: I USA
3
TJENIXEN 
Igår och idag har jag spelat a golf tournament för Grand Blanc High School! Igår gick det faktiskt förvånansvärt bra och idag helt okej! 

Herregud vad det har varit jobbiga golfdagar då jag spelat 18 hål båda dagarna och det har varit vaaarmt, tror att det var 85-90 farenheit idag och varmare igår... Egentligen vet jag inte hur mycket 85 farenheit är men alla tjejerna på golfen säger att det är varmt och jag dör nästan så det är nog sjukt varmt haha! 
Jag brände mig också ganska så rejält även om jag har använt ordentligt med solkräm, lovar pappa, jag ser på riktigt ut som en tomat i ansiktet och mina ögonbryn är kritvita- bra matchning! 

I alla fall så är jag nöjd med dagarna då jag har träffat och pratat med människor i min egen ålder och från andra skolor! 

Nu ska jag sova efter att ha kollat på film med Shawn, Mary och Grannie, vet att jag har sagt det innan men jag gillar min familj här och sen när Cayla kommer i december så kommer det bli ännu bättre! I morgon ska jag upp tidigt igen då jag har ännu ett tournament, önska mig lycka till! 

Godnattis alla där hemma! 

PUSSSS 
Hittills till Golf


Pappa

Lyvka till med både solkrämen och golfen!!

Anna

Det låter ju sjuukt kul! :D hahaha älskar den matchningen, du passar i den!:p :) puuuss

Pappa

85 F = 29 C!.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: