Första dagen!

| Postat i: I USA
0
Heelllooo
Nu har jag varit här i Grand Blanc i en dag, det har varit en bra dag och vi har gjort mycket saker. I morse när jag vaknade insåg jag för första gången vad jag gett mig in på... Helst plötsligt vaknade jag i USA, utan min familj eller någon som jag känner på riktigt! 
Jag har fått ett jättefint rum här, egen toalett och stor gadrob! Det här huset är helt sjukt stort, tror inte jag har varit i ett sånt här stort hus innan och alla hus i området är lika stora!
 
Dagen startade klockan 9 då jag åt frukost och sen kvart över 10 var det dags att åka till skolan för registration och sen till banken för att öppna ett konto till mig! 
Efter det var jag och Mary o handlade, det fanns mycket glutenfritt haha! sen åkte vi hem, då var jag med Erwin och körde med hans (typ) go-cart, han är så söt! 
Efter det var det dags att åka tillbaka till skolan då jag skulle välja mina kurser, berättar om dem senare! Där träffade jag även Jessi som är en tysk utbytesstudent som jag haft kontakt med, vi har två klassen tillsammans och så ska vi till the mall någon dag! 😃 
Efter middagen åkte jag och Mary iväg för att träffa golflaget, tjejerna verkar jättegulliga och i morgon har jag golfträning kl 8 på morgonen! 
 
Nu sitter vi och kollar på tv, The real housewives of OC! Klockan är 21:00 här och jag är helt sjukt trött pga jetlag, men jag måste stanna uppe så jag vänjer mig! 
 
Hoppas ni hade en bra skolstart där hemma idag, saknar er! 
 
PUUSS
Hittills till Första dagen!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: