CRIM

| Postat i: I USA
4
Hej familj, kompisar och alla andra!
 
Idag deltog hela familjen plus Wendy som är en familjekompis i CRIM! Det är ett fitness event där massa människor deltar. Det finns flera olika lopp, 10 miles run, 8K run and walk och 5K run and walk! Det var hur mycket människor som helst, typ som lidingöloppet men mitt inne i stan. Alla typer av människor deltar, människor i rullstol, barnvagn, små barn och gamla!
Mary sprang 8 Km och vi andra gick 5 km, jag gick med Shawn och Erwin och det var roligt, jag och Shawn pratade på så det känns super! 
 
När vi kom hem beställde vi hem pizza och just nu sitter vi i soffan och kollar på familjens favoritsport som är rugby och äter glass! Det är Argentina mot Sydafrika som spelar, min värdfamilj kommer från Sydafrika så det är Sydafrika vi hejar på! 
 
Den här dagen har nog varit den bästa hittills, jag börjar känna mig hemma här i huset och i familjen mer och mer. Nu har vi även fixat mitt rum nästan klart med bilder och sånt så det känns väldigt bra just nu! Jag kan visa bilder på rummet senare om ni vill! :)
 
Hoppas allt är bra där hemma!
PUSSS
 
Innan starten
 
 
Här har vi hela familjen (minus Cayla) innan starten! 
 

 Right now
Hittills till CRIM


Anonym

Klart jag vill se ditt rum pph mamma

Anna den bästa systern!:p

Klart vi vill dummer! 😛😘😂

Anna den bästa systern! :p

Nää men ärligt, jag är excited (stavning) x1000 på bilderna!!😘👌

Pappa

Är det din utsikt från sängen? Kunde varit sämre....!

Svar: haha nej från soffan i tv-rummet! :))
Emelie
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: