Godisgris

| Postat i: I USA
1
Tror inte ni förstår min kärlek för djungelvrål, bara därför tog jag med några påsar hit! Nu har jag öppnat min första av fyra påsar och kollar på paradise, kan inte bli mycket bättre! 

PUSSS
29 augusti 2014

| Postat i: I USA
1
Förlåt för extremt dålig uppdatering men har helt enkelt inte haft tid och lust! 
Så vad har jag gjort de senaste dagarna då? 
Jo jag har spelat ännu mer golf, i onsdags vann mitt golf team ett tournament så det var kul! Jag har också fått mina nya golfklubbor äntligen! 

Igår var jag i the mall med två tyska utbytesstudenter, Jessi och Sophie! De var jättetrevliga och vi kommer ses flera gånger, skönt att få träffa någon i min ålder att umgås med! Jag köpte i alla fall en blus, två linnen (endast 1 dollar styck, värt), en bh och ett par klackar som jag ska ha till homecoming! 

Nu har jag just kommit hem från the movies där jag sett filmen "If I Stay" med farmorn i huset! Den var i alla fall väldigt bra, väldigt sorglig men jag gillade den mycket! En sak som är lite annorlunda från i Sverige är att om jag köper popcorn på bion så får jag fylla på med mer popcorn gratis när de är slut, samma med drickan, haha jag kommer bli tjock! 

I morgon kanske vi ska till familjens kompis som har båt och vattenskidor o sånt om det blir bra väder, skulle va kul! 

Saknar er där hemma! 

Jag och Sophie, hon testade klänning o jag skor! 


Jag och mina nya skor 

Popcooooorn💗💗💗Golf

| Postat i: I USA
3
TJENIXEN 
Igår och idag har jag spelat a golf tournament för Grand Blanc High School! Igår gick det faktiskt förvånansvärt bra och idag helt okej! 

Herregud vad det har varit jobbiga golfdagar då jag spelat 18 hål båda dagarna och det har varit vaaarmt, tror att det var 85-90 farenheit idag och varmare igår... Egentligen vet jag inte hur mycket 85 farenheit är men alla tjejerna på golfen säger att det är varmt och jag dör nästan så det är nog sjukt varmt haha! 
Jag brände mig också ganska så rejält även om jag har använt ordentligt med solkräm, lovar pappa, jag ser på riktigt ut som en tomat i ansiktet och mina ögonbryn är kritvita- bra matchning! 

I alla fall så är jag nöjd med dagarna då jag har träffat och pratat med människor i min egen ålder och från andra skolor! 

Nu ska jag sova efter att ha kollat på film med Shawn, Mary och Grannie, vet att jag har sagt det innan men jag gillar min familj här och sen när Cayla kommer i december så kommer det bli ännu bättre! I morgon ska jag upp tidigt igen då jag har ännu ett tournament, önska mig lycka till! 

Godnattis alla där hemma! 

PUSSSS